Hemen ara

+905301157301

Ankara Tamir Servisi Blog Bosch Çamaşır Makinesi Su Boşaltmıyor Arızası

Bosch Çamaşır Makinesi Su Boşaltmıyor Arızası

Ülkemizdeki en kaliteli çamaşır makinelerinden biri de Bosch markasının ürünleri. Bu nedenle bu marka ürünü evinde kullanmayı tercih eden çok sayıda birey ve aile var. Zaman zaman makinelerde çeşitli parçalarda gelişen problemlere bağlı olarak Bosch çamaşır makinesi su boşaltmıyor arızası gibi sorunlar görülebilmektedir.

Bu gibi bir durumda çıkış parçalarında bir tıkanıklık meydana geldiği düşünülür. Çamaşır makinesindeki suyu boşaltan parçaların en önemlileri olan su tahliye filtresi veya su tahliye borusunda tıkanıklık oluşmuş olabilir.

Evcil hayvan tüyleri, yünlü kıyafetlerin dökülen parçaları, bozuk para gibi cisimlerin çamaşır makinesine yanlışlıkla sokulması, yıllık düzenli çamaşır makinesi bakımlarını yaptırmamak gibi durumlarda filtrelerde cisimler sıkışabilir ve suyun buradan rahatça geçerek tahliye olmasını engelleyebilir.

Böyle bir durum karşısında Ankara Tamir Servisi çağırarak probleminizden kurtulabilir ve makinenizin ömrünü uzatabilirsiniz. +903125144777 telefon numarası üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Değerlendir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mesaj Gönder
1
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Merhaba, Bosch Çamaşır Makinesi Su Boşaltmıyor Arızası hakkında size nasıl yardımcı olabilirim?
Hemen Ara